GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Soft Gallery

Soft Gallery HOME er præsenteret hos Ovellie med et stort udvalg. Det anerkendte og meget populære sengetøj med ugler er en af vores absolutte bestsellere. Sengetøj som også Soft Gallery har svært ved at holde hjemme, fordi efterspørgslen efter det bløde sengetøj er meget stort. Shop nedenfor de lækre produkter fra Soft Gallery.

KØB SOFT GALLERY HOME ONLINE

Danske Soft Gallery blev grundlagt i 2007 af den kreative duo Barbara og Tine. Sammen har de skabt et anerkendt brand, som forhandles over hele verden. Soft Gallery bruger farver og detaljer til at skabe helt unikke styles og deres prints og designs fremstilles ud fra intuition og fra hjertet. Soft Gallery er gået hen og blevet et meget anderkendt mærke i Danmark og vi er ikke i tvivl om, at Soft Gallery vil fortsætte med at være blandt danskernes foretrukne mærke, når der blandt andet skal handles sengetøj og tøj til børnene. Lige præcis derfor kan du shoppe Soft Gallery hos Ovellie.dk.

Vi er her hos Ovellie meget stolte over at repræsenterer Soft Gallery HOME. En kollektion som omfatter en bred vifte af lækre og ikke mindst ultra bløde designs til børn. Særlig populært er Soft Gallery uglesengetøj. Ugle sengetøjet går igen sæson efter sæson, hvilket skyldes et tidsløst design, men såsandelig også en kvalitet, som sjældent er oplevet herhjemme. Kvaliteten er utrolig lækker blød, hvilket den bliver ved med at være - vask efter vask. Farverne er rolige og findes i fire forskellige udgaver. Udover sengetøj kan du iblandt Soft Gallery HOME også finde bløde stofbleer, praktiske toilettasker og store rummelige weekendtasker.