GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Stickstay

De søde wallstickers fra Stickstay er både virkelig fine og yderst dekorative. Du kan købe dem enkeltvis, eller du kan mikse dyrene på kryds og tværs. Alle wallstickers fra Stickstay er flytbare, så du kan fortryde og flytte wallstickeren til en anden placering. Herunder finder du et stort udvalg af wallstickers fra Stickstay.

SØDE WALLSTICKERS FRA STICKSTAY TIL BØRNEVÆRELSET

Svenske Stickstay laver anderledes wallstickers til børneværelset. Stickstay er især blevet populære med deres forskellige dyrekollektioner, som indtil videre består af fem forskellige kollektioner: skovens venner, savannens venner, bondegårdens venner, drømme vennner og havets venner. Du finder alt fra et egern til en løve og hver især har dyrene deres helt unikke udtryk, som bare venter på at dekorere på væggen på børneværelset. Klistermærkerne til børneværelset er lavet i tidløse farver og med dyr, som de fleste børn elsker og kan genkende. Det kan være virkelig svært at vælge imellem de fine wallstickers fra Stickstay, da dyrene er ekstremt søde på hver deres måde.

Stickstay laver også andre wallstickers til værelset - du kan fx også finde fine luftballoner, sjove tekster og rumraketter. Du kan derfor let skabe individuelle udtryk og temaer med wallstickers fra Stickstay. Måske har du et barn, som drages af rummet, stjerner og planeter. Pynt væggen med en rumraket og stjerner, for at skabe et rum-agtigt look. Det vil med sikkerhed gøre et stort indtryk på dit barn.