GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Puslepuder

Shop puslepuder og tilbehør til pusletiden herunder.
__

KØB DIN PUSLEPUDE I DAG

Med en baby i huset undgår du ikke en puslepude. En puslepude er uundværlig, når du flere gange dagligt skal igennem bleskift. Det er også ofte imens du pusler dit barn, at du oplever den første øjenkontakt, får det første smil eller det første grin. At pusle sit barn er mere end blot et bleskift - især fordi du i starten bruger lang tid ved puslebordet, for at fange dit barns opmærksomhed og skabe kontakt til din baby.

Hos Ovellie finder du ensfarvede puslepuder og puslepuder med mønster. Vores puslepuder er med aftageligt betræk, hvilket er et must, da der fra tid til anden sker uheld på puslepuden. Dette giver dig også mulighed for at skifte betræk på din puslepude, hvis du trænger til et andet look, eller hvis du har fået et andet køn som barn nummer to.

GOTS CERTIFICERET PUSLEPUDE

Vores puslepuder fra Müsli og Cam Cam er GOTS-certificerede. Det betyder at puslepuderne er økologiske, og du derfor ikke skal være bange for, om der er anvendt farlige kemikaler eller andre skadelige stoffer, som kan påvirke din baby. Du finder vores udvalg af puslepuder her på siden.

ALT TIL PUSLETIDEN

Udover puslepuder kan du også finde smukke og praktiske pusleunderlag, når du skal på farten. Et pusleunderlag er ideel at have med i pusletasken, så du altid har et sted at ligge baby, hvis du ikke lige har adgang til et puslerum. Pusle clutchen fra Homeyness er ideel at have i pusletasken, da den fylder minimalt og er udstyret med plads til både bleer og vådservietter, så du har det hele lige ved hånden, når du skal bruge det.