GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Senge

Herunder finder du kvalitets senge til børn.
__

POPULÆRE SENGE TIL BØRNEVÆRELSET

Hos Ovellie har vi fundet en række børnesenge, som vi synes er særligt fine til børn. Du finder vugger, bedside crips, tremmesenge og den meget populære Juno seng fra Sebra. En bedside crip er igennem de senere år blevet meget populær. En bedside crip kan sættes på forældrenes seng, og den ene side af sengen kan tages af. Det er særlig fordelagtigt, hvis mor ammer om natten og skal have let og hurtig adgang til barnet. Derudover skaber det også tryghed for barnet at ligge tæt på sine forældre samtidig med, at barnet ligger trygt og sikkert i sin egen seng.

En vugge er særlig populær, når barnet er helt lille. Det lille liggemål skaber tryghed for barnet. Hvis der er for meget plads om det lille nyfødte barn, kan det godt virke utrygt for barnet, og mange vælger derfor at købe en vugge til de første måneder. Vuggen fra Clair de Lune findes i fem forskellige udgaver, imens stativet du kan købe til findes i to forskellige slags. Herved kan du skabe den sammensætning, som du bedst kan lide. Vuggen fra Clair de Lune kan med fordel gå i arv igennem generationer.

JUNO SENG FRA SEBRA - DESIGN AF VIGGO EINFELDT

Den populære juno seng, som vi kender fra de gamle Lille Per film har fået nyt liv. Sebra har erhvervet retten til at producerer Juno sengen - nu under navnet Sebra sengen. Den smukke og meget populære børneseng findes i forskellige farver. Hos Ovellie finder du Sebra sengen i mørkegrå og hvid. Sebra sengen adskiller sig fra den originale juno seng på de måde, at Sebra sengen er lavet med justerbar bund. Det betyder at den nye Sebra seng har en bund, som kan hæves og sænkes. Det er især en fordel at kunne hæve bunden på sengen imens barnet er lille, da du slipper for at bøje dig langt ned, for at tage dit barn op.
Sebra sengen eller Juno sengen om man vil bliver også kaldt "sengen der vokser med barnet". Udover den nye hæve/sænke bund er sengen også med udtræk, så sengens liggemål bliver længere og sengen derved kan bruges i længere tid. Den smukke Sebra seng er en utrolig populær børneseng. Designet er smukt og kvaliteten er fantastisk. Sebra sengen kan med andre ord gå igen igennem generationer!