GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sengehimler

Her finder du vores udvalg af sengehimler til børneværelset.
__

SENGEHIMMEL TIL BØRNEVÆRELSET
En sengehimmel giver følelsen af hule og hygge. Du kan hænge sengehimlen over barnets seng eller hænge himlen i en krog med et tæppe og en masser puder under, så du på denne måde skaber en lille hyggelig hule. De fleste børn elsker huler - denne stemning kan du skabe med en af vores flotte sengehimler.

For at gøre sengehimlen ekstra hyggelig, kan du hænge en lyskæde op inde i sengehimlen. Det bløde lys vil skabe en skøn stemning, når det er mørkt. Det kan især være en fordel, hvis barnet ikke er vild med mørke. Med lys i sengehimlen har barnet også mulighed for at kigge i en bog, når det er puttet. Hvis dit barn endnu ikke er stor nok til at kigge i bøger, kan du også hænge en fin uro op i sengehimlen. På den måde har dit barn altid noget at kigge på, når det ligger i sin seng. Det kan virke betryggende for barnet - især hvis det er en uro, der kan spille musik.

SENGEHIMLER I FLOTTE FARVER
Du finder ovenfor sengehimler i flere forskellige farver og forskellige materialer. Vi har sengehimler i kunststof, som falder rigtig fint. Vi har også sengehimler i materialer, som er allergivenlige. Herved har alle børn muligheden for at putte sig under en af de smukke himler. De fine sengehimler findes i et væld af farver, heraf råhvid, hvid, grå og støvet rosa. Det er farver for enhver smag, som kan bruges til både piger og drenge.