GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sengerande

Gør sengen hyggelig, stemningsfuld og blød med en af vores sengerande.
Skab trygge rammer for dit barn.
__

HVORFOR EN SENGERAND?
En sengerand sikre at barnet ikke slår hovedet mod den hårde sengekant, når det sover og så giver det en hyggelig og tryg atmosfære, da sengeranden indkranser sengen mere og den derfor ikke virker helt så stor for barnet at ligge i.

EN GOD SENGERAND
Vores sengerande er omhyggelig valgt og du finder derfor kun sengerande til børn hos Ovellie, som er i en særdeles god kvalitet. En god sengerand skal være kraftig, så den ikke falder sammen, når den står i sengen og det kan vi tilbyde her hos os. Sengerandende findes i forskellige farver til piger og drenge og du finder også enkelte sengerande som er kønsneutrale, hvis du endnu ikke kender barnets køn eller ønsker en sengerand, som passer til forskelligt sengetøj.

SENGERANDE FRA FORSKELLIGE MÆRKER
Vi har sengerande fra flere forskellige mærker med forskellige mønstre og farver, som med garanti vil pynte fint i barnets seng. Du finder også flere af vores sengerande, som matcher til det sengetøj vi forhander, så du kan skabe et matchende sengemiljø med din sengerand.

Du finder farvestrålende sengerande fra Sebra med sjove motiver, som barnet kan ligge og betragte - senere kan barnet lære motivernes navne at kende. Sengerandende er Done by Deer er i et mere roligt og klassisk look, som du kan matche med stort set hvilket som helst sengetøj. Det samme gør sig gældende med sengerandende fra CamCam og de sjove slange sengerande fra Ferm Living.

Gå på opdagelse iblandt vores udvalg af sengerande her på siden.