GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sengetøj

Hos Ovellie har vi et meget bredt udvalg af baby sengetøj og junior sengetøj til børn.
__

LÆKKERT SENGETØJ FRA OVELLIE

Vi ved hvor vigtigt det er for både børn og voksne med en god nats søvn og det kan det rigtig babysengetøj eller juniorsengetøj hjælpe til med. Du finder derfor et meget bredt sortiment af sengesæt til børn her hos os til piger og drenge i alverdens farver og mønstre.

Du finder sengetøj til børn i både baby størrelse og junior størrelse fra bla Soft Gallery, Done by Deer, CamCam og mange flere. Det er forskelligt om sengetøjet er med knappelukning, lynlås eller bindebånd. Alt vores sengetøj er med forskelligt print og farver, som du og dit barn vil finde tiltalende. Du finder bla sengetøj i sarte rosa farver, sengesæt i blå farver med print og meget mere, så du kan vælge lige netop det sengesæt, som passer til dit barns sovemiljø.

SENGETØJ I ØKOLOGISK BOMULD

Alt vores sengetøj er i særdeles god kvalitet og vi har både GOTS certificeret baby sengetøj og junior sengetøj samt økotex certificeret sengetøj til børn. Alt vores sengetøj kan vaskes igen og igen og du forlænger sengetøjets levetid, hvis du altid vasker det med vrangen ud.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er verdens førende standard indenfor økologiske tekstiler. GOTS definerer krav om økologisk produktion, miljøhensyn og sociale forhold igennem hele produktionen. For at tekstiler kan blive GOTS certificeret, skal de indeholde mindst 70 % økologiske fibre og farvestoffer og øvrige tilsætningsstoffer skal overholde miljø- og sundhedsrelaterede standarder. GOTS er med andre ord en af de bedste mærkninger tekstiler kan få og du kan derfor roligt slappe af, når du putter dit barn i GOTS certificeret sengetøj.

Oeko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning indenfor tekstiler og viser, at produktet er testet og godkendt ud fra særlige krav fra den internationale Oeko-Tex forening. De særlige krav omfatter indholdet af kemiske stoffer, som kan eller mistænkes for at kunne skade kroppen.