GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sikkerhedsudstyr

Her finder du udstyr til hjemmet, som skaber tryghed for dit barn.
__

SIKKERHEDSUDSTYR TIL HJEMMET
Du kender det måske allerede - pludselig er din lille baby ikke så lille mere. Barnet kravler eller staver rundt og freden er forbi. I samme forbindelse har små børn det med at kunne blive til fare for sig selv. Det kan derfor være en god ide at begynde at overveje mulighederne for at babysikre hjemmet. Hos Ovellie har vi et solidt udvalg af sikkerhedsustyr, som kan bruges til lige netop dette formål.

En dørstopper er en af de produkter, som vi sælger allerflest af. Et barn kan synes det er fantastisk morsomt at smække med døren. Med vores dørstopper kan du sætte en stopper for dette. Vores dyrstopper sættes på døren uden for barnets rækkevidde, og barnet kan ikke længere smække døren eller i værste tilfælde få fingrende i klemme. Dørstopperen er lavet i et kraftigt gummimateriale, så den ikke ridser eller skader døren. Derudover er den let at flytte, hvis du ønsker at benytte dørstopperen andetsteds.

Du finder også alt muligt andet sikkerhedsudstyr, som du med stor sandsynlighed kan få behov for med små børn i huset. Benyt dig af vores hjørnebeskyttere til bordet, vores solbeskytter eller vores skabssikring, så du undgår at barnet åbner låger og skuffer. Du finder vores udvalg af sikkerhedsudstyr til børn her på siden.