GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Smykkeskrin

Find den helt rigtige opbevaring til smykkerne og diverse nips ting i kategorien nedenfor

HOLD STYR PÅ SMYKKERNE
Har du et barn som elsker at pynte sig med diverse smykker, hårspænder m.m. , så har det brug for et flot smykkeskrin til at holde samling på alle de fine små ting. Hos Ovellie har vi udvalgt det bedste af det bedste til netop dit barn. Du finder mærkerne; Magni, Bloomingville og Madam Stoltz i denne kategori.

Magni smykkeskrinene tilbyder vi i fem forskellige størrelser og farver. Fælles for disse skrin er, at der indeni gemmer sig en yndig ballerina foran et spejl som danser rundt til en fin melodi når du åbner den. Derudover har de alle deres eget motiv udenpå og et stort rum til alle nips tingene indeni.

Det lille skrin fra Bloomingville kan gemme på små hemmeligheder, da den kommer med en sød lille hængelås. Den er fremstillet i kejsertræ og med hvidt låg, hvorpå der er trykt et par lukkede vipper som gør den meget piget.

Madam Stoltz skrinene som er lavet i glas appellerer måske til de lidt større piger, da de som sagt er lavet i glas og samtidig er meget enkle i deres udtryk. Du finder her tre slags i forskellige størrelser og antal indvendige rum svinger fra skrin til skrin. Det ene skrin har sågar et spejl i låget når man åbner det.

Hjælp dit barn med at holde styr på smykkerne og shop dets smykkeskrin her hos Ovellie.