GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sylvanian Families tilbehør

Giv de søde Sylvanian familier et hyggeligt hjem med tilbehør fra Sylvanian Families.
__

KØB MØBLER, HUSE OG TILBEHØR TIL SYLVANIAN FAMILIES

Indret en hyggelig bolig med møbler og tilbehør fra Sylvanian Families. Vores sortiment består af en bred skare af kvalitets legetøj fra Sylvanian Families, som vi har udvalgt særligt til dig. Den søde Sylvanian familie kan hele tiden gøres større og er derfor et rigtig godt samlerobjekt for børn i alderen 3-8 år ca.

Hos Ovellie finder du flotte dukkehuse, som er lavet specielt til Sylvanian møbler og dyr. Du finder fine møbelsæt til stue, køkken, soveværelse, børneværelse, badeværelse og meget mere. Alle sammen møbler som selvfølgelig også kan bruges i legen med andet legetøj.
Derudover kan dit barn skabe sit helt eget lokalsamfund med fx et supermarked, læge, børnehave og slikbutik. Fantasien sætter ingen grænser i dette hyggelige univers.


Sylvanian Families møbler og tilbehør er gode gaveideer, fordi vores udvalg er bredt og muligheden for at ønske sig noget nyt og udvide sit private sortiment, er stort. Vi pakker selvfølgelig din gave gratis ind. Ydermere leverer vi hellere end gerne direkte til modtageren af gaven, hvis du ønsker dette.