GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Tasker & toilettasker

Vi har rygsække, toilettasker, pusletasker samt andre tasker,
der er gode når du skal på weekendtur eller på farten.
__

TASKER TIL BØRN

Har du mindre børn ved du hvor meget, der skal pakkes i tasken, når barnet skal overnatte ude, eller i skal på ferie. Det betyder også, at der kan være behov for en god rummelig taske til alle tingene. Derfor kan det være en fordel med en god pusletaske eller en stor taske til de behov, du og dit barn har. Her på siden finder du lidt af det hele - vi har både toilettasker, rygsække og pusletasker. Alle sammen tasker til børn, som kan rumme lidt af hvert.

KØB TOILETTASKE OG RYGSÆK TIL BØRN

Uanset hvilken type taske, du er på udkig efter, kan du herover finde de valgmuligheder vi kan tilbyde hos Ovellie. Du finder både shoppere, rygsække, toilettasker og meget mere. Alle sammen tasker til børn i forskellige størrelser. En rygsæk er ideel til både små men også større børn. Jo større barnet bliver jo mere attraktivt vil barnet finde det, at have sin egen rygsæk med legetøj, tøj osv. Det har vi selvfølgelig taget højde for, hvorfor du finder et nøje udvalg af rygsække til børn.

Hvis dit barn ind i mellem overnatter ude, kan det være en fordel at dit barn har sin egen toilettaske. Derfor har vi hos Ovellie mange forskellige bud på toilettasker til børn. Vi har toilettasker fra Soft Gallery og Elodie Details blandt andet. I toilettasken kan du opbevare tandbørste, tandpasta, sutter og eventuelt hårpynt og hårbørste.