GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Undertøj

Køb lækkert og ikke mindst blødt undertøj fra Cosilana herunder.
__

UNDERTØJ TIL BØRN
Vi sætter en ære i at finde det helt rigtige undertøj til dit barn. Undertøj er væsentligt stort set hele året rundt, for at undgå forkølelse og andre unødvendigheder.

UNDERTØJ FRA COSILANA
Hos Ovellie har vi særlig udvalgt Cosilana som leverandør af undertøj. Cosilana undertøj er ualmindelig lækkert i kvaliteten. Mere eller mindre alle bodyer, t-shirts og undertrøje med undtagelse af en enkelt style er i uld, silke og bomuldsblanding. Dette blandingsforhold er særlig egnet til børn med meget følsom hud. Når du anvender silke, uld og bomuld sammen kan barnet ligeledes bruge undertøjet hele året rundt. Ulden er varmereguleret, silken er blød imod huden og bomulden gør, at du kan vaske undertøjet i vaskemaskinen i stedet for at håndvaske det.

Vi har bodyer med og uden amerikansk lukning, med trykknapper imellem benene og med korte ærmer. Alt vores undertøj fra Cosilana findes fra størrelse 56-104.

ULD TIL BØRN
Uld er særdeles godt til små børn, fordi uld er rigtig god at varmeregulerer med. Det kan være praktisk til små børn, fordi deres evne til at regulerer deres egen kropstemperatur ikke er så god imens de er helt små. Når barnet har det varmt, er det lettere for barnet at komme af med varmen, hvis de er iklædt uld. Hvor det virker modsat, hvis det fryser. Her holder ulden på barnets kropsvarme.

HVORDAN VASKER JEG ULD UNDERTØJ?
Sørg altid for at vaske dit barns uldundertøj i uld/silkevask på uldprogram uden skyllemiddel. Skyllemiddel ødelægger uldens naturlige egenskaber. Derudover må du aldrig vride uldundertøj - pres hellere vandet forsigtigt ud af uldundertøjet og hæng det til tørre. Uld må derudover aldrig komme i tørretumbleren.

Undgå at vaske dit barn uldundertøj for ofte. Hæng det hellere op i frost- eller fugtigt vejr for at undgå vask. Uld er selvrensende.