GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Wallstickers

Wallstickers er super ideelt til at give børneværelset mere personlighed og skabe en hyggelig stemning.
__

WALLSTICKERS TIL BØRNEVÆRELSET

Wallstickers er lette at sætte op og er super gode at dekorerer barnets værelse med. Hos Ovellie har vi et bredt og meget nøje udvalg af fine og unikke wallstickers til børn.

Vi forhandler bla den populære og meget yndige dyrekollektion fra Stickstay, som designer forskellige wallstickers til børneværelset. Det smarte ved Stickstay's wallstickers er, at de er flytbare. Du kan altså flytte wallstickeren op til tre gange, før den begynder at miste sin effekt. Så hvis du ind i mellem flytter rundt på barnets værelse, kan det være en fordel, at du også kan flytte rundt på wallstickeren.

Du finder også wallstickers fra Ferm Living, som kan pynte på barnets væg.

DEKORER BØRNEVÆRELSET LIGESOM DU ØNSKER

Med de skønne wallstickers og smukke tapeter til børneværelset, kan du hurtigt og nemt skabe et personligt udseende. Alle de søde dyr fra Stickstay indbyder til nye venskaber. Du kan få luftballoner i forskellige størrelser, som giver et 3D lignede look eller du kan skabe dit helt eget univers med raketter fra Sticksay. Med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser. Så gå på opdagelse iblandt vores udvalg og slip kreativiteten løs.