CAM CAM – ET SMUKT BØRNEUNIVERS

Cam Cam er skabt ud fra kærligheden til børn. Bag det luksuriøse brand står arkitekt Sara Camre, som startede firmaet i 2012. Deres interiør og tekstiler er både æstetisk smukke samt bæredygtige, hvor rolige farver, fine mønstre og tidsløst design vægtes meget højt. Alle deres tekstiler GOTS-certificerede i lækre og bløde materialer, som både du og dit barn vil elske.

Med produkterne fra Cam Cam kan du skabe et roligt og stilet børneunivers ved at matche de forskellige styles på kryds og tværs. Hos Ovellie elsker vi det rolige og fortryllende univers – af samme årsag kan du her på siden shoppe et bredt udvalg af CamCam.

CAM CAM TIL BABY OG BØRN

Hos Ovellie finder du en bred vifte af det fortryllende univers til dit barn. Heraf blandt andet Cam Cam pusletasker, håndklæder, hagesmække, babynest og meget mere. Cam Cam stofbleer er også utroligt populære på grund af deres utrolig gode kvalitet. Farverne er nedtonede, og der er tænkt over selv den mindste detalje. Du vil med sikkerhed forelske dig i mindst én af produkterne, og vi forstår dig godt!

Produkterne fra Cam Cam er i særdeles gode kvaliteter og emmer at luksus til børn. Al tekstil er 100 % økologisk, da brandet er en GOTS certificeret virksomhed. Det betyder at der hele vejen igennem produktionen af varerne tages hensyn til miljøet, arbejdsforhold og materialer.

CAM CAM TIL DINE DUKKER

Dine dukker skal da heller ikke snydes for skønne produkter. I kan endda få matchende sengetøj. Det er super hyggeligt at Cam Cam har deres dukke kollektion. Den er perfekt for alle der gerne vil have dukketilbehør i god kvalitet og derudover er det genialt til den kommende storesøster eller storebror, der ligesom forældrene kan passe sin baby, gå med den i Cam Cam dukkebæresele eller putte den i fine Cam Cam dukketøj. Alt dukketilbehøret fås i lige så skønne kvaliteter og prints som den oprindelige kollektion. Der er ikke  gået på kompromis med kvaliteten.

ET BRAND MED STOR FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Dette brand er mere end bare smukke farver og lækre designs. De har nemlig også stor fokus på bæredygtighed og på miljøet. Derfor arbejdes der ud fra visionen om at vores børn er fremtiden, hvorfor barnet skal sikres bedst muligt allerede fra det er helt lille. Af denne grund er Cam Cams produkter økologiske og fremstillet af GOTS certificerede materialer. Dette certifikat sikrer dig som kunde, at der er anvendt de fineste materialer igennem hele produktionsfasen og at produkterne er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier. Når du shopper et eller flere produkter er du derfor sikret gode materialer til dit barn.

 

Cam Cam

VISER 1-52 AF 57 RESULTATER
All search results
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomTilbage til butik